fbpx

Ontstaan Social Media 4 Restaurants

Eigenaar en oprichter Nick Aldewereld zag tijdens corona lockdown veel horeca bedrijven worstelen met de verplichte digitale transitie. Als digitaal consultant helpt hij grote bedrijven aan resultaat met technologie en heeft het SM4R platform gemaakt.
De frustratie van grote partijen zoals Thuisbezorgd en UberEATS steekt hem als een bij dat de kleine hardwerkende ondernemer geen betaalbare en begrijpelijke IT middelen heeft. Daar heeft hij als social tech entrepreneur een oplossing voor bedacht. Socialmedia4restaurants.nl (SM4R) om ervoor te zorgen dat men meer geld overhoud voor personeel en gestegen energie en voedsel kosten. Ook dat is sociaal een duurzaam ondernemen.

Visie Social Media 4 Restaurants

Het internet is een onuitputtelijke bron van informatie voor mensen. Met deze informatie kan men zichzelf verrijken om beter te worden voor jezelf en de omgeving. Als mens bestaan wij om elkaar te helpen en technologie is middel om dit overal te kunnen doen.

Maar je kan pas voor andere zorgen op het moment dat je goed voor jezelf zorgt. Het is dus zaak om eerst zelf zoveel mogelijk de opties van het internet te kennen en voor eigen gewin gebruiken. Zo kun je de cirkel van invloed vergroten.

SM4R helpt bij:

Het creƫren van een duurzame online identiteit voor horeca, catering en restaurant eigenaren door het leveren van een online platform. Dit platform als basis gebruiken voor online en social media marketing campagnes om meer de juiste klantervaring te geven.

Missie Social Media 4 Restaurants

Het versnellen van de digitale transitie voor horeca, catering en restaurant eigenaren om in het internet tijdperk vanuit eigen kracht de toegevoegde waarde te laten zien en leveren.

Cultuur Social Media 4 Restaurants

Gelijkheid is een goed uitgangspunt maar we zijn niet allemaal gelijk. We zijn anders en divers. Om dezelfde doelen na te streven in het leven op wereldwijd niveau zijn de Sustainable Development Goals ontwikkeld.

cultuur van vrede
geweldloosheid
diversiteit
mondiaal burgerschap