fbpx

Google jij ook naar horeca marketing partners en zie je door de bomen het bos niet meer?

Socialmedia4restaurants.nl (SM4R) heeft een heldere missie en visie, die staat hier. Wij zijn betrouwbaar en betaalbaar, zoek jij dat ook? Zoek dan niet verder. Wij hebben hier een selectie gemaakt van goede partijen.

Wij zorgen voor een sterk verbeterde online vindbaarheid van horeca, catering en restaurants in Google maar ook Facebook en Instagram zijn belangrijke kanalen.

Hierbij horen ook andere duurzame partners. Die vindt je hieronder:

Biercalculator.nl

Biercalculator.nl is een initiatief van Utrechtse ondernemers Peter en Juriaan. Namens één van Utrechts’ grootste bierafnemers hebben wij in het verleden maandenlang onderhandeld met 6 verschillende brouwerijen en inzichten opgedaan die ook voor jouw horeca-organisatie van enorme waarde zijn!

Biercalculator.nl helpt jou vergelijken, inschatten en versterkt jouw positie ten opzichte van de brouwer. Wacht niet langer en neem deel aan de beweging die kennis deelt in de richting van jouw optimale biercontract!

Kijk hier voor meer informatie

Povis kassaleverancier

Povis is de betaalbare kassa van ondernemers voor ondernemers
Ze ontwikkelen en leveren geavanceerde en gebruiksvriendelijke kassasystemen op maat voor elke type onderneming.

Povis heeft veelzijdige kassasystemen voor de horeca die zeer gebruiksvriendelijk zijn en scherp geprijsd. De hardware is specifiek geselecteerd en zeer uitgebreid getest om met droge en vochtige handen te bediend te worden.

Het zijn volledig platte schermen zonder randjes, zodat het eenvoudig schoon te houden is.

Lees hier meer.

povis logo kassalevernacier horeca google marketing partner