fbpx

Op zoek naar een Thuisbezorgd alternatief die geld bespaart? Kijk hieronder wat je met ons platform kunt bereiken en laat je overtuigen. Het vinden van een goed Thuisbezorgd alternatief is uitdagend. Er komen een technische zaken bij kijken wat een overstap lastig maakt. Maar maak je geen zorgen! Wij helpen je stap voor stap bij het maken van jouw eigen online platform als Thuisbezorgd alternatief. Stap 1 is hier kijken en lezen wat er mee kan. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt nemen we contact met je op voor hulp en advies. In principe kun je het platform zelf inrichten maar als je echt alles uit het platform wilt halen om rendement te maken vraag dan een offerte op voor implementatie. De meeste klanten hebben dit binnen enkele maanden terugverdiend.

Hoe voeg je "online eten bestellen" toe aan je website?

Je kan de digitale menukaart knop voor ophalen en bezorgen eenvoudig op jouw website plaatsen:

Wat je moet doen is jouw bedrijfsprofiel hier in te vullen en de knop "MENU & Bestellen" op uw site toe te voegen met HTML code.

Hulp nodig? Neem contact met ons op voor assistentie.

Wij kunnen een SEO website leveren voor € 30,- extra per maand en € 250,- eenmalig. Een maatwerk website is ook mogelijk. Vul dan dit formulier om een offerte te krijgen.

Facebook bestel knop

Gebruik de Facebook  en de gratis eten bestelknop om meer klanten te binden aan jouw bedrijf en ook om online te verkopen.

Hulp nodig met social media? Social media posts maken is vanaf € 300,-  per maand. 

Voor meer informatie en advies over social media strategie neem contact op.

facebook eten bestel knop screenshot pachamama

Unieke branded Restaurant App

De meeste mensen bestellen op de mobiele telefoon. Ze gunnen het jou als hardwerkend horeca bedrijf dus bestellen graag op jouw website.

 Hoe gaaf zou het zijn als jij je eigen mobiele app heb met jouw bedrijfsnaam!

Dus waarom zou je niet een eigen mobiele app en uw klanten geven wat ze willen?

Vanaf € 200 per maand/vestiging? Neem contact met ons op voor advies en extra opties.

Overzichtelijke app om al je bestellingen te ordenen

Ontvang en bevestig bestellingen vanaf je eigen smartphone of tablet

Hoe het werkt: wanneer iemand een bestelling plaatst op juw website, Facebook of mobiele app, wordt deze direct naar  jouw Android- of iOS-apparaat gepusht.

Deze app zit erbij inbegrepen voor het bestellen van eten voor restaurants kun je eenvoudig beginnen met het aannemen van online bestellingen en je bedrijf laten groeien... zonder je zorgen te maken over vergoedingen en commissies.

Je kan deze zelf instellen bij Restaurant Admin Portal.